Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Stare Czasy Z Mt2 :)

Conako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz juz same boty, 100kk na allegro 25zl, a kiedys? 1kk-2zl, podobno za rok we wakacje ma wyjsc Metin3, wiec wtedy zaczne grac od nowa, ale pewnie po roku tez beda juz same boty ;[

13032777318975834031.gif

Opublikowano

@UP

Hahaha... To po internecie krąży od 2-3 lat...

MrPiotrek to mój avatar...

Kurde 5 filmów z privów i 1 z PLa i to ulepszanie jakiegoś shajsu... RIB na+5... dobrze że nie miecz na +1.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

@UP

Hahaha... To po internecie krąży od 2-3 lat...

MrPiotrek to mój avatar...

Kurde 5 filmów z privów i 1 z PLa i to ulepszanie jakiegoś shajsu... RIB na+5... dobrze że nie miecz na +1.

Z pla nie tylko ten rib na +5 , pozatym to było chyba moje pierwsze konto na pl-u. Z pl-a jeszcze są : Kozy na +9 i abs na miecze 10 % na +7. W pokazie z 998hf

masfg.png
Opublikowano

Pamiętam pierwsze czity na początku 2008 roku to było coś wtedy mało kto miał haxy i wiem że w połowie 2008 roku kolega dał mi jakiegoś priva to już wogóle byłą podnieta to było jakie longju ale nie pamietam juz jakie :P konkurs na nazwy serwera szkoda że moja nazwa nie wygrała tylko monastyr i fenix :( topka z deathe potem z kapralem to juz wogóle odjazd a jak ktos miał coś błyszczące to odrazu screen jak coś gram od 28 lipca 2007 rok pamietam date dzień po urodzinach :)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...